Skip to content

En höstweekend i världsklass á la Patrik & Carolina Klüft med en touch av choklad!

Datum: 14-17 oktober. Njut av en underbar natur i vacker höstskrud med ett besök på Camp Järvsö. Härligt aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner. 

Denna helg har Patrik och Carolina Klüft styrt upp träningen och är helgens värdpar – kan inte bli annat än världsklass! Carolina och Patrik tar oss in i friidrottens värld där vi delas upp i mindre grupper och kör härligt intima, utmanande och roliga pass. Paret kryddar helgen med en föreläsning. Vi ser särskilt fram emot stavhoppsträningen😊.

Givetvis erbjuder vi också annan träning som yoga, Soma, löpning och vandring. 

Under lördagen så erbjuds bland annat vårt härliga bergspass där vi vandrar eller springer 14 km till Järvsö klack varifrån man har en hänförande utsikt om vädret är med oss.

Eller varför inte utnyttja någon av de många vandringsleder som finns i området på egen hand! På kvällarna så äter vi gott tillsammans och arrangerar kvällsaktiviteter för en härlig social samvaro.

På fredag kväll underhåller Pär Engman oss under kvällens middag med härlig musik. Pär var med och grundade det mycket populära bandet Engmans kapell där han fortsatt är frontfigur. Hos oss spelar han i det lilla formatet vilket borgar för en härligt intim kväll.

Spännande smakresa i chokladen och vinets värld! Under ledning av chokladexpert Maja Berthas får vi resa runt världen och bekanta oss med olika kakaobönor, ursprung och chokladstilar. Vi får lära oss mer om kakaobönans historia, varför choklad smakar olika beroende på var bönan kommer ifrån och hur tillverkningen gått till. Maja bjuder också på anekdoter från några av sina många resor runt kakaobältet och inte minst lär vi oss kombinera choklad med olika viner. Detta sker innan middag på lördag – en perfekt aptitretare!

Passa på och njut av vårt eget spa som består av en vedeldad bastu med magisk utsikt över Kalvsjön där man med fördel kyler ned sig. Kan det rent av bli tal om ett vinterbad i november, vem vet?

På söndagen kör vi våra sista pass och vistelsen avslutas med en härligt brunch!

På Camp Järvsö bor du bekvämt i våra rum, sviter och lägenheter. Eller varför inte ta husbilen eller husvagnen och bo på vår campingplats.

Följande ingår i paketpriserna (beroende på val av antal nätter):

Vid bokning av campingplats, lägenhet eller Timmervillan ingår inga måltider utan väljs som tillval alternativt bokas på plats. 

Följande kan väljas som tillval:

För rum och tält:

För lägenheter, Timmervillan och camping:

Lunch på ankomst- och avresedag samt brunch söndagar bokas bäst via vår online-bokning. Det går även bra att boka på plats.

För bokning av enstaka hotellnätter se vår bokningskalender.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.