Skip to content

Höstlovsvecka i Järvsö – familjevecka och familjedagar

På Camp Järvsö erbjuder vi under höstlovet roliga äventyr och aktiviteter för hela familjen. Med skogen och vår stora Outdoor Arena precis utanför dörren finns det aktiviteter som bågskytte, fiske, cykling och mycket mer.

Varför inte utmana polarna du fått under veckan på multisport med såväl fysiska som lite mer kluriga utmaningar. Allt under ledning av erfarna ledare och instruktörer. I gymnastikhallen håller vi i gruppträningsklasser som passar alla åldrar och ni kan dessutom spela innebandy, fotboll, spökboll, hela havet stormar, det är bara fantasin som sätter begränsningarna.

Erbjudande: Bokningar gjorda senast den 30 september så är bor, äter och alla aktiviteter gratis för barn och ungdomar under 18 år!

Följande ingår i paketpriset:

Vid bokning av campingplats, lägenhet eller Timmervillan ingår inga måltider utan väljs som tillval alternativt bokas på plats.

Följande kan bokas till som tillval:

För rum och tält:

För lägenheter, Timmervillan och camping:

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.