Skip to content

Friskis&Svettis Tyresö

Datum: 13-16 oktober

Följ med på en härlig helg på Camp Järvsö med Friskis&Svettis Tyresö

En weekend med träning, god mat och fin samvaro i en härlig miljö i Hälsinglands vackra natur. Ett riktigt trevligt sätt att umgås på. Träningen är varierad där vi blandar Friskispass med annan träning som t ex yin yoga, Free Power, soma, dans eller egen gymträning. På lördagen erbjuds också en vacker bergsvandring upp på Järvsö klack. På kvällarna äter vi gott tillsammans och umgås. På Camp Järvsö, hotellet med underbar utsikt över Kalvsjön bor du bekvämt i rum, sviter och lägenheter. Campen ligger 7 km utanför Järvsö och omgivningen är slående naturskön. En perfekt helg för avkoppling och träning med vänner och familj! 

Ta bilen eller tåget till Camp Järvsö. Med tåget kommer du rakt in i byn, 3 timmar från Stockholms central. Camp Järvsö har gratis shuttle service för sina gäster, den hämtar och lämnar vid Järvsö Station. För att boka ring 0651-56 41 36.

Alla är välkomna!
Passa på att boka med dig vänner och familj! Det är inte ett krav att vara medlem i Friskis Tyresö.

Detta ingår i paketet vid bokning av rum:
– Boende i vald rumskategori
– Frukost alla dagar
– 2 luncher (fredag och lördag)
– 3 middagar (torsdag, fredag och lördag)
– Träningspass och aktiviteter
– Transport till Camp Järvsö från tågstationen (upphämtning och lämning från tågstationen i Järvsö till Camp Järvsö möjligt, meddela tågtider i god tid)

*Vid bokning av campingplats, lägenhet eller Timmerstugan ingår inga måltider men går att boka på. Pris från 4795 kr i delat standardrum med dusch och WC i korridor.

Citat från gäster

”Att komma tillbaka till Camp Järvsö fyllde mig med harmoni och glädje. Det är ett ställe som har allt! Bra balans mellan skön och lite tuffare träning. God mat, bra rum och framförallt ett underbart socialt ”häng”. Jag kommer definitivt återvända!

Resenär från vårens resa

”Jättetack till alla duktiga ledare för en fantastisk vistelse och suveränt programutbud på Järvsö Camp! Vi är supernöjda.”

Resenär från vårens resa

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.