Skip to content

Dryckesprovningar

Camp Järvsö erbjuder en underbar natur fullt av möjligheter till aktiva upplevelser och ett skönt lugn om man hellre önskar det. Förutom träning och aktiviteter så är mat och dryck en viktig ingrediens som vi lägger extra stor vikt vid.

Som ett led i vår satsning på mat och dryck kommer vi under hösten erbjuda dryckesprovningar. Till att börja med alla lördagar från den 18 september-31 oktober. Här finns mycket att välja bland: Ölprovningar, vinprovningar, whiskey, champagne, choklad, gin och så mycket mer. Botanisera bland spännande mat, dryck och smakkombinationer!

För alla hotellgäster som bokat våra weekendpaket med helpension så ingår provningarna i paketpriset. För alla andra släpps bokningen 14 dagar före respektive provning (om plats finns). Följande provningar kommer att erbjudas:

Lördag 30 oktober – Hur låter ett vin och hur smakar en låt?

Denna lördag gästas vi av ett av Sveriges riktiga vinproffs. DNs vinexpert Alf Tumble bjuder på en rolig och underhållande mat- och vinkväll under temat ”Hur låter ett vin och hur smakar en låt?” Vin och musik i kombination i roligt quizformat.

Middag inkl provning ingår i paketpriset för hotellgäster som bokat våra weekendpaket. Bokningen för övriga öppnar 14 dagar före eventet. Bokning görs här.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.