Skip to content

< Upptäck alla våra dryckesprovningar

Lördag 9 oktober – Vinupplevelse á la Italien

Denna lördag erbjuder vi en mycket speciell upplevelse samtidigt som vi äter vår 3-rättersmiddag med italienskt tema. Under ledning av Nicolai Breschi (tidigare restaurangchef på bl a Esperanto) guidas vi igenom måltidens alla delar med tillhörande viner.

Nicolai Breschi är ”uppväxt med gastronomi sedan barnsben då Nicolais pappa var kock var yrkesvalet enkelt. Efter sommelierutbildning 2003 jobbade Nicolai både som sommelier och restaurangchef på några av Stockholms främsta restauranger.

Sedan 2008 jobbade han utomlands först i England och senast som restaurangchef på den berömda restaurangen Zuma i Dubai.

2019 flyttade Nicolai med familj tillbaka till Sverige och nu jobbar han som restaurangsäljare på vinimportfirman Budbreak som drivs av Gabriel Enning och artisten och vinälskare Petter Alexis Askergren.

Nicolai har rötter i Italien och denna kväll går just i Italiens tecken både med mat och dryck.

Tid och datum: Lördag 9 oktober kl. 19.00. Pris 795 kr.

Middag inkl provning ingår i paketpriset för hotellgäster som bokat våra weekendpaket. Bokningen för övriga öppnar 14 dagar före eventet. Bokning görs här.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.