Skip to content

< Upptäck alla våra dryckesprovningar

Lördag 23 oktober – Oktoberfest med ölprovning och middag med Staffan Olsson

Staffan Olsson är mest känd som en mångårig profil i landslaget i handboll med en fantastisk meritlista både som spelare och senare som förbundskapten för herrlandslaget.

Staffan är sedan något år ambassadör för Hjärt- och lungfonden vilket grundar sig i att han själv genomgått en hjärtoperation. Nu är det vare sig som handbollsspelare eller ambassadör för Hjärt- och lungfonden som han gästar oss utan som ölsommelier.

Staffans intresse för öl har gjort att han både utbildat sig till sommelier men också varit med och tagit fram öl under eget namn. En sort heter ”En Kul Lager”, döpt efter en populär handbollsfint. Under provningen får vi testa andra öl än Staffans egna och vem vet, vi kanske får höra en och annan anekdot från handbollens korridorer…

Middag ingår i ölprovningen! Så häng med på vår lilla egna Oktoberfest!

Tid och datum: Lördag 23 oktober kl. 19.00. Pris 395 kr.

Provningen och middagen ingår i paketpriset för hotellgäster som bokat våra weekendpaket. Bokningen för övriga öppnar 14 dagar före eventet. Bokning görs här.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.