Skip to content

< Upptäck alla våra dryckesprovningar

Lördag 18 september – En gintrilogi från det vilda, mystiska och förtrollande Sverige

Under ledning av Catherine Engelbrekt som är ägare och producent av gintrilogin ENASTÅENDE, STJÄRNKLAR och SUPERMÅNE guidar oss genom dessa tre produkter, som tillsammans bildar en helhet laddad med hantverksmässig exklusivitet och smakfull elegans.

Catherine Engelbrekt drivs av de genuina smakerna och det autentiska artisteriet. Med utgångspunkt från hennes egen historia och kärlek till det småskaliga hantverket vill hon nyfiket och utforskande bidra till dryckestraditionen med produkter som ska kunna tilltala såväl livsnjutare som finsmakare. Detta innebär bland annat högt ställda krav på såväl ingredienser som konceptualisering.

Med särskilt utvalda ingredienser har GIN-trilogin utvecklats och de olika karakteristiska recepten har säkerställts av Solveig Sommarström medan destilleringen har skett i samarbete med brännerimästaren Jonas Larsson vid Tevsjö Mill & Distillery.

Jonas Larsson, driver det cirkulära produktionssystemet med egen kvarn, vatten och destilleri som har fått namnet PlanetFriendly by Tevsjö. Produkterna är spårbara och har en 100 procentigt svenskproducerad grundbas. En av Sveriges ledande småskaliga destillerier.

Tid och datum: Lördag 18 september kl. 19.00. Pris 395 kr

Provningen ingår i paketpriset för hotellgäster som bokat våra weekendpaket. Bokningen för övriga öppnar 14 dagar före eventet. Bokning görs här.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.