Skip to content

Dans- och adventsweekend med Tobias Karlsson!

Datum: 2-5 december (välj mellan 1-3 nätter). Njut av en underbar natur i vacker vinterskrud med ett besök på Camp Järvsö. Härligt aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner. 

Denna vinterhelg har vi en av våra favoriter på plats, Tobias Karlsson. En vistelse med Tobias blir alltid fantastiskt trevlig då det inte går att undgå att smittas av Tobias härligt positiva energi. Givetvis massor av dans men Tobias bjuder även på en mycket bra föreläsning. Ett och annat upptåg brukar också dyka upp som man inte vill missa.

Givetvis massor av andra pass som rörlighet, yoga, löpning och fysträning. Beroende på väderlek så kan det också bli skidåkning eller kanske en skridskotur på vår egen Kalvsjön?

Under denna helg anordnas Järvsö Hembygdsförening Julmarknad på Stenegård som 2019 utsågs till en av Sveriges 10 bästa julmarknader, varför inte ta en tur dit tillsammans med Tobias?

På kvällarna så äter vi gott tillsammans och arrangerar kvällsaktiviteter för en härlig social samvaro. Under ledning av köksmästare Reidar Ward och restaurangchef Anna Krigh utlovar vi härliga måltider från lunch till middag i vår mysiga restaurang som ligger med utsikt över vackra Kalvsjön. 

På Camp Järvsö bor du bekvämt i våra rum, sviter, Timmervillan och lägenheter. Eller varför inte ta husbilen eller husvagnen och bo på vår campingplats.

Passa på och njut av vårt eget spa som består av en vedeldad bastu med magisk utsikt över Kalvsjön där man med fördel kyler ned sig. Kan det rent av bli tal om ett vinterbad i november, vem vet?

På söndagen kör vi våra sista pass och vistelsen avslutas med en sopplunch!

All träning ingår enligt program och frukost ingår per automatik när du bokar hotellrum eller glampingtält. Övriga måltider väljer du själv vilka du vill boka på.

Vid bokning av campingplats, lägenhet eller Timmervillan ingår inga måltider utan väljs som tillval alternativt bokas på plats. 

Följande kan väljas som tillval:

För rum och tält:

För lägenheter, Timmervillan och camping:

Lunch på ankomst- och avresedag bokas bäst via vår online-bokning. Det går även bra att boka på plats.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.