Skip to content

Dans- och träningshelg extra allt med
Maria Bild

Datum: 26-28 april 2024

Dans och träningshelg extra allt tillsammans med Let’s Dance dansaren Maria Bild. Helgen kommer att erbjuda flera fartfyllda danspass men också pilates, Soma Move och freepower. På danspassen sätter vi ihop en enkel koreografi. Inga förkunskaper behövs. Skratt och svett utlovas. ALLA kan vara med! Pilates är en lugn träningsform där vi fokuserar på styrketräning för vår core men den innehåller också balans och smidighet. SOMA move och freepower är härliga, eldiga träningsformer där du tränar både styrka, kondition, rörlighet, balans och mindfulness på samma gång.

Missa inte Marias föreläsning ”Mina tankar om träning” där vi får lära oss att lyssna på oss själva och hur vi får återhämtning i vardagen. Det blir en svettig helg med härlig gemenskap, många skratt, bastubad och god mat.

Varmt välkommen!

Detta ingår i paketet:
– Boende i vald rumstyp
– 2 frukostar
– 2 middagar
– 2 lunch
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
– All träning och aktiviteter enligt program
– Vedeldad bastu vid ett tillfälle

Frånpris del i Double Simplicity: 4 355kr

Om Maria

För de flesta är Maria känd genom TV4:s Let´s Dance där hon varit med sju säsonger och vann den första tillsammans med Måns Zelmerlöw.

Maria är förutom dansare och danslärare även personlig tränare, gruppträningsinstruktör, yogalärare, pilatesinstruktör och löpcoach. Hon har en mängd utbildningar från både GIH, Stockholms universitet och Karolinska institutet inom bla hälsovetenskap, anatomi och fysiologi, nutrition, motionspsykologi och folkhälsovetenskap. Har arbetat heltid med träning och hälsa sedan 2006. Mer om Maria: www.mariabild.com

Föreläsningen
”Mina tankar om träning och hälsa”

Vi lever i ett lite skruvat samhälle på många sätt. Vi kör bil till och från jobbet och tränar istället spinning på lunchen. Vi äter utifrån den senaste modedieten och tränar efter program som före detta elitidrottare skrivit. Vi lyssnar för lite på oss själva och vad vi verkligen mår bra av. Räcker det med vardagsmotion eller måste man träna? Hur ska vi få in återhämtning i vardagen?

Här finns också utrymme för frågor och diskussion.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.