Skip to content

Dans & träning med Tobias Karlsson & Maria x 3.

Datum: 15-18 juni

För tredje året i rad kommer Tobias Karlsson till Camp Järvsö och sprider glädje. Till skillnad från föregående år då han hade 2st Marior med sig kommer han nu att ha TRE! Maria Bild, Maria Cajdert och Maria Olofsson.
Dans i alla dess former, yoga, styrka, en föreläsning eller två. Det kommer bli fantastiskt!

Detta ingår i paketet:
– Logi i vald rumstyp i 3 nätter
– Helpension (frukost, lunch och middag)
– Deltagande i alla ledarledda pass enligt program.
– Tillgång till anläggnings faciliteter enligt beskrivning.

Vid bokning av campingplats, lägenhet eller timmerstugan ingår inga måltider utan väljs som tillval alternativt bokas på plats. 

Pris från: 5105 kr

Maria B

började dansa barndans som 6-åring och fortsatte med balett och showdans. När hon var 11 år började hon att tävlingsdansa. I bagaget har hon fyra SM-guld i standard- dans och tiodans.

Utöver dansen är Maria Personlig tränare, löpcoach, leder Yoga och mycket mer

Maria C

Dans är Maria’s kärna. Hon är har jobbat som dansare, koreograf och lärare innan hon hittade in i gruppträningssalen och har varit aktiv som instruktör samt utbildare sen 2002.

Hon är Platschef på Camp Järvsö och ansvarig för program/ledare.

Maria O

.Core, dans och funktionell träning är basen i Marias träning. Det får gärna vara svettigt och effektivt – men viktigast är att varje deltagare får med sig en grym upplevelse, som ger mersmak. Om vi ska beskriva henne med ett enda ord är det definitivt energi – och den smittar!

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.