Skip to content

Daddyhood på Camp Järvsö

Datum: 25-28 augusti

Häng med på en äventyrscamp i vacker miljö med fokus på pappor och barn. Den ideella organisation DaddyHood Europe har dragit ihop ett fartfyllt och spännande läger för att skapa minnen och inspirera till hälsosamma vanor för livet. Dessutom kommer det att vara enskilda aktiviteter för papporna för att skapa ett stöttande nätverk.  

Camp Järvsös basic program ingår och mammor, övrig familj och vänner är såklart välkomna att följa med.

För Daddyhood deltagare:
– Träningspass och friluftsaktiviteter för pappor och barn
– Paddling, pilbågeskytte, vandring, bastu m.m, eldning, into the wild m.m

Viktigt!
För vissa aktiviter kommer vi dela in barnen i två grupper. 3-7 år och 8-12 år.

Detta ingår i paketet:
– Boende i vald rumstyp
– 3 frukostar
– 3 middagar
– 2 lunch
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg
– All träning och aktiviteter enligt program
– Vedeldad bastu vid ett tillfälle samt kajak paddling och pilbågeskytte. (ej mammor/övriga deltagare har detta inkluderat)

*Du som deltagare måste klicka i Daddyhood deltagare vid bokningen 2600kr. Barn under 6 år deltar och äter gratis.
* Observera att mammor/övrig familj inte deltar på Daddyhood programmet men har boende, måltider och CJ basic utbud för träning.

Om DaddyHood Europe 

DaddyHood Europe är en ideell organisation som grundades i Sverige 2020.  De har som mål att utbilda, inspirera och stötta pappor runt om i Europa mot ett jämställt föräldraskap. Ett av deras större initiativ hittills är DaddyHood Dadathlon där pappor och barn deltar i tre olika idrottsevent under året – löpning, cykling och vandring. 

Läs mer om organisationen här
Anmäl dig till den virtuella loppserien här

INSTRUKTÖRER

THOMAS PICKELNER

Thomas Pickelner är medgrundare till DaddyHood Europe. Han är pappa till treårige Leo och har jobbat som journalist och filmare samt varit med som löpledare på Springtime Travels olika träningsresor. Han älskar äventyr och träning och har bland annat sprungit från kust till kust i Sverige – 10 maraton på 10 dagar i snitt. 

MARINO MANZONI

Marino Manzoni är medgrundare till DaddyHood Europe. Han och Thomas träffades på en kurs för föräldrar i Bryssel och de båda kände att det generellt fanns ett för litet utbud för pappor och där såddes fröet till organisation. Marino är i grunden mariningenjör från Kroatien.  Men när han inte fick ledigt av företaget han arbetade vid för att vara hemma vid sin dotters födsel sa han upp sig och är nu hemmapappa

SEBASTIAN PETTERSSON

Sebastian Pettersson har varit delaktig i Daddyhood Europes community  sen 2021 då han deltog i årets upplaga av Dadathlon med sin son Hugo. Utöver sitt engagemang i Daddyhood Europe så tycker Sebastian om att springa och vara fysiskt aktiv oavsett om det är Djungelgympa med Hugo eller ett svettigt pass på gymmet.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.