Skip to content

Cykel

Camp Järvsö – ett
paradis för cykelälskare

Bo på Camp Järvsö Hotell – upptäck våra nya cykelleder.
Direkt från Camp Järvsö har vi skapat ett flertal nya härliga cykelleder, både för landsvägs- och gravelcykling. Vägarna är fina och det är glest med bilar, vilket ger landsvägscyklingen otroligt bra förutsättningar. Det finns också utmärkta grusvägar och leder för gravelcykling i omgivningarna runt Camp Järvsö.

Både för nybörjare och avancerade cyklister. Här hittar du en länk där vi presenterar 3 st landsvägsleder och 4 st gravelleder från 18 km till 150 km.

Cykelleder

På Camp Järvsö erbjuder vi ett flertal härliga cykelleder för landsvägs- och
gravelrundor. På den här sidan hittar du mer information om dem, inklusive
kartor och GPX-filer för nedladdning.

Järvsö Bergscykel Park – Downhill
Järvsö Bergscykel Park erbjuder 22 leder i alla svårighetsgrader, från enkla gröna till avancerade dubbelsvarta leder. Här kan du ta liften upp och cykla downhill ner, i en park som röstats fram som Sveriges bästa bike park.

Cykla Järvsö – MTB-leder
Cykla Järvsö erbjuder ett nätverk med över 30 kilometer välbyggda och skyltade MTB-cross countryleder. Här finns allt från breda och släta nybörjarleder till mer utmanande och tekniska leder.

Järvsö Skills Park
I Järvsö Skills Park finns två pump tracks och ett teknikträningsområde. Pump tracksen är byggda av världsledande Velosolutions och erbjuder en unik design och kvalitet, roliga för alla med hjul och i alla åldrar. I teknikträningsområdet kan du öva upp dina färdigheter och bli en bättre cyklist. Parken är gratis och ligger i södra delen av centrala Järvsö, bakom Anders-Pers Fikabod.

Järvsö Bike Festival
Nu presenteras en ny spännande festival den 2-4 augusti i hela Sveriges cykelby Järvsö. Livemusik, guidade gravelturer, girl groups, lake jump och champagneprovning är några av höjdpunkterna när Järvsö Bike Festival anordnar sommarens härligaste cykel-evenemang.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.