Skip to content

Cykelveckor och weekends

Redan nu kan du boka in någon av våra cykelweekends:

17-20/6 (Landsvägscykling)
22-25/7 (Gravelcykling)
19-22/8 (Landsvägscykling avancerad)

Landsvägsläger för nybörjare! 

Ett läger för dig som är ny inom cyklingen som vill lära dig mer om alla grunderna. Lägret blir en introduktion till cyklingens fina värld där du under en helg får svar på allt du undrar om. Vi varvar cykling med lite mer teoretiska moment där vi går igenom allt från sittställning, till hur man klär sig för olika väder. Vad man behöver och inte behöver ha med sig på rundorna, vad man ska käka och hur man ska träna. Vi kommer även ha moment med mekkurser så du lär dig fixa det viktigaste på cykeln. Huvudinstruktör är Bicyclings chefredaktör Daniel Breece som har 25 års erfarenhet av cykling i olika former.  

Mer info kommer! 

Gravelläger

Natur, cykling och umgänge! Denna helg fokuserar vi helt på grusiga upplevelser i den labyrint av grusvägar som omger Järvsöbygden. På rundorna njuter vi av mat i det fria som lagas över öppen eld. Vi utgår varje dag från vår bas på Camp Järvsö där grusvägen börjar utanför dörren.  

Mer info och program kommer snart.

Landsvägscykling avancerad

Mer information kommer inom kort.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.