Skip to content

Cykelpaket – Let’s ride

Välkommen till cykelmeckat Järvsö och Camp Järvsö. Vi erbjuder dig som gäst ett brett utbud inom cykling. Vårt mål är att bli Sveriges bästa anläggning för träning och hälsa och där ingår cykling i allra högsta grad. Här finns leder för både nybörjare och vana cyklister. Vi erbjuder även cykling för barn.

Detta ingår i paketet:
– Logi 2 nätter, del i dubbelrum eller familjerum
– Frukost 2 dagar
– Hyra av XC Cykel en dag inklusive hjälm och trailpass
– För er som kommer med tåg ordnar vi transport T/R till Järvsöbacken.

När ni bor hos oss ingår även anläggningens faciliteter:

  • Toppmodernt gym
  • Aktivitetsrum med pingisbord och sällskapspel för samvaro
  • Fullutrustad gymnastiksal för lek och träning
  • Outdoor arena: Mini friidrottsanläggning, XC-skillsbana, beachvolleybana,basket, boule bana, klättervägg/boulderingbana, multisportgolv till en utmanande koordinationsbana, läs mer här
  • Nyttja vår största tillgång naturen i området – känn hur pulsen går ned
  • Hos oss kan ni också hyra vedeldad bastu vid strandkanten, roddbåt, kanot, SUP och kajaker

Oavsett tid på året så erbjuder vi träning hos oss fredag-söndag. Under vissa säsonger utökar vi detta till hela veckor. Camp Järvsö Basic ingår för alla som bor hos oss där du själv väljer hur mycket eller hur lite du önskar att vara med på.

CAMP JÄRVSÖ BASIC (Exempel på helgprogram):

FREDAG
16:00 GRUPPTRÄNING
17:00 YIN YOGA

LÖRDAG
07:30 MORGONYOGA
16:00 GRUPPTRÄNING
17:00 YIN YOGA

SÖNDAG
07:30 MORGONYOGA

Cykelupplevelser i Järvsö

XC-Cykling
I Järvsö som helhet så erbjuder vi ett brett utbud för dig som XC-cyklist. På Camp Järvsö kommer det finnas tillgång till några kilometer blå led och vi kommer kunna utgå från Campen när vi ska på längre och mer avancerade turer och finna underbar natur att röra oss i. Bara 7min bort i Järvsö By finns milslånga cykelleder och även en av Europas bästa downhill-parker.

Gravelcykling
Gravelcykling växer väldigt snabbt och vårt utbud på grusvägar är stort. Ta dig genom skogar och över berg. Kanske en tur via 5-6 Fäbovallar ut till Hälsingekusten eller ligg på i ditt egna tempo.

Landsvägscykling
Vi har lugna och fina asfaltsvägar intill husknuten där rundor längs med sjöar och berg är energirika och fantastiskt vackra. 

XC-Skillsbana
Utveckla din cykelteknik genom vår skillsbana. Balans och teknik är två faktorer som behövs för att få cykling i skog och mark extra rolig. Genom vår Skillsbana kommer du kunna starta på din nivå och känna att du blir bättre och tryggare i din cykling.

Downhill-Parken
I Järvsö har vi en av Europas största och bästa downhill-parker i Järvsö Bergscykel Park. 

Pumptrack-Intro
Järvsö Skills Park finns mitt i byn, testa på en av Sveriges häftiga Pumptracks. På denna bana arrangerades en VM-kvaltävling 2019 där flera av de bästa i världen var på besök. Banan passar alla som kan cykla barn som vuxen och att cykla Pumptrack är riktigt kul.

Vi kan även erbjuda introduktionskurser och guidade turer.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.