Skip to content


Upplev Carolas konsert  i Järvsö 22 juli

Bo hos oss på Camp Järvsö

Fri transport till och från konserten på Stenegård

Köp vårt konsertpaket. Camp Järvsö erbjuder logi, middag, biljetter och transport till och från konserten.

Vår allas Carola gör 40 år på scen och firar med en stor Sverigeturné sommar/höst 2023! 

Carola kommer till vackra Stenegård i Järvsö för en oförglömlig konsert den 22 juli. Missa inte denna unika chans att uppleva Carolas mäktiga röst och uppskattade konsert i den pittoreska miljön.

Upplev en kväll med underbar musik, mysigt boende och bekymmersfri transport. 

Ät middagen hos oss 17.30 och sedan avgår bussen 19.15 med ankomst Stenegård 19.30, 30 minuter innan konserten börjar. Transfer tillbaka går ca 15 minuter efter konsertens slut.

Varför inte förlänga din vistelse med några extra dagar på vackra Camp Järvsö? Vårt hotell erbjuder en idealisk miljö för avkoppling, där du kan njuta av utsökt mat och dryck. Vi erbjuder även ett stort utbud av aktiviteter om du känner för att vara aktiv. Eller så kan du helt enkelt välja att koppla av i lugn och ro i en mycket vacker natur.

Detta ingår i paketet:
Boende
Middag
Biljett (695 kr)
Transport till och från konserten

Fri tillgång till:
Medlemsgym
Fri wifi
Fri parkering

Så bokar du konsertbiljetterna och middagen:
Klicka på Boka här och välj datum för din vistelse. När du valt rumstyp kan du sedan lägga till konsertbiljetterna och middag som tillval.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.