Skip to content

Camping

ERBJUDANDE! Under sommaren ingår gratis träning för dig som bor på våra campingplatser!

Vi har 20 campingplatser beläget på området bara ett stenkast från reception, servicecenter, restaurang och aktiviteter. El finns på platserna och ingår i priset. Även trådlös wifi ingår. I vårt servicehus finns disk- och tvättmöjligheter samt även ett torkrum. Allmänna duschar och toaletter i gymnastiksalens omklädningsrum.

I nuläget kan vi inte erbjuda tömning för latrin eller gråvatten.

Måltider

Med campingplatserna ingår inga måltider. Gör tillval av frukost, lunch och middag. Om du hellre fixar din egen mat så står våra 4 grillplatser till förfogande runt om på området.

Servicehus

I vårt servicehus finns disk- och tvättmöjligheter samt även ett torkrum. Allmänna duschar och toaletter i gymnastiksalens omklädningsrum.

Måltider

Med campingplatserna ingår inga måltider. Du kan göra tillval av frukost, lunch och middag vid bokning.

Träning- och aktiviteter

Vi har ett fullt utrustat gym, gymnastiksal och yogasal. Utomhus finns vår ”Outdoor Arena” med klättervägg, teknikbana för cykel, koordinationsbana, fotbollsplan, löpar- och cykelspår, klättervägg, boulebana, grillplatser med mera – läs mer här. Aktivitetsrum med pingisbord och sällskapspel för samvaro. Allt detta ingår i priset för ställplats. Varje helg och lov kör vi ledarledda pass, du som bor på vår camping har 50% rabatt på alla våra pass (75 kr/pass), dagkort kan också köpas.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.