Skip to content

Camp Järvsö Sommarveckor –
Program på Camp Järvsö

Oavsett tid på året så erbjuder vi träning hos oss fredag-söndag och under alla lov så har vi ledarledda pass alla dagar.

Träningspassen på Camp Järvsö ingår för alla som bor hos oss där du själv väljer hur mycket eller hur lite du önskar att vara med på.

Nu sommaren på igång och vi erbjuder inspirerande pass med ett brett träningsutbud utöver allt annat du kan underhålla dig med på egen hand här på Camp Järvsö.

Du har stora möjligheter att nyttja våra faciliteter för individuell träning i vårt fullutrustade gym, gymnastikhall eller Outdoor Arena.

Dock är vår största tillgång naturen i området – känn hur pulsen går ned.

CAMP JÄRVSÖ BASIC

Vi erbjuder träning under hela året på våra weekends samt under alla lov. Utbudet varierar beroende på säsong. Förutom ledarledda aktiviteter så finns det massor att göra på egen hand. Vandring, paddla kanot, discgolf, bastu, mästarbanan, hela vår gymnastikhall står är fri att använda, aktivitetsrum med pingis, fotbollsspel och en mängd sällskapsspel. Till det kommer allt som Järvsö med omnejd har att erbjuda: Järvzoo, forsränning, padel, Järvsö Cykelpark, MTB-leder. På vintern plogar vi upp en härlig milbana för skridskoåkning och Järvsöbacken med sina 20 nedfarter är bara 10 km bort och för den som gillar längdåkning så spårar vi på sjön eller så åker man till underbara Harsa med sina fantastiska skidspår. Här finns något för alla!

Till höger finner ni färdiga sommarprogram och mer information om våra temaweekends finner ni här.

PROGRAM SOMMAR/HÖST

Schema med speciella teman/partners

Uppdateras löpande med kommande teman/partners.

PROGRAM & LEDARE

Hos oss på Camp Järvsö får du träning i världsklass. Alla våra ledare har en bred kunskap inom sin genre och ser till att alla som deltar känner sig lyckade oavsett nivå. Motionärer till elitidrottare – vi samsas på samma arena och får ut lika mycket oavsett. Programmen justeras efter säsong men grunden av löpning, yoga samt fyspass finns alltid med.

Alla deltar på egen risk.

CYKEL

Vi planerar för fullt för kommande säsong 2022.

Mer info kommer inom kort.

TEMAN & EVENTS

Utöver våra fasta ledare på Camp Järvsö gästas vi av Sveriges instruktörselit.

Även föreläsare och profiler inom olika områden finns på plats vilket gör att programmen blir ännu mer inspirerande och spännande. ’

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.