Skip to content

Boende på Camp Järvsö Hotell

Rum, lägenheter, hela hus eller glamping. 

På Camp Järvsö Hotell och konferens finns många möjligheter att hitta det just du söker. Gården där vår verksamhet bedrivs har anor från 1600 talet och består av flera byggnader som har byggts till och om under åren. Runt om på gården finns våra nyrenoverade rum, lägenheter och glampingtält. Alla med kort avstånd till övriga faciliteter. Några med dusch och WC i korridor. Rummen har olika planlösningar och förenas i samma enkla inredningsfilosofi med en dov och jordnära färgskala med naturliga material som trä, läder och linne.

Du kan även hyra hela Camp Järvsö för fest, möten eller kanske ditt egna bröllop.

HOTELLRUM

Välj på hotellrum för mellan 1-4 personer med eller utan dusch och wc. Eller varför inte testa en av våra sviter för upp till 6 personer.

LÄGENHETER

Våra fullt utrustade lägenheter för upp till 10 personer är perfekt för den lilla gruppen eller den stora familjen.

HYRA HELA HUS

Hos oss kan ni hyra hela hus. Välj mellan våra tre hus – Norrgården, Sörgården och Anders-Ers.

Timmervillan på Camp Järvsö hotell

TIMMERSTUGAN

Vår Timmerstuga har alla moderna bekvämligheter och har en fantastisk utsikt över Kalvsjön. Ett boende utöver det vanliga!

Glampingtält på Camp Järvsö hotell

GLAMPING

I något av våra glampingtält kan ni välja att bo om ni vill komma naturen ännu närmare.

STÄLLPLATSER

Vi har 20 campingplatser beläget på området bara ett stenkast från reception, servicecenter, restaurang och aktiviteter.

Hur bokar jag min vistelse på Camp Järvsö Hotell?

När du bokar en vistelse hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens väljer du ditt boendealternativ. I Glampingtält, Lägenheter och Timmerstugan kan man bo från 2-7 nätter.

Pris för din vistelse får du fram under bokningsprocessen och du kan då jämföra priset på olika boendealternativ.

IN- & UTCHECKNING

Du har tillgång till ditt rum från kl 15.00 ankomstdagen och utcheckning ska ske kl 12.00 avresedagen.

Det är möjligt att påbörja din vistelse från kl. 12.00 ankomstdagen och då utnyttja våra faciliteter och delta i programmet. Vi kan dock inte garantera ditt rum före kl. 15.00. Du måste anmäla dig i receptionen innan du kan utnyttja faciliteter eller delta i programmets aktiviteter.

Även på avresedagen kan du utnyttja våra faciliteter och delta i vårt program fram till kl. 18.00 utan extra kostnad. Om du önskar behålla ditt rum så kan det göras mot en avgift om 300 kr per rum och extra timme dock endast i mån av plats.

RECEPTION

Vår reception är öppen måndag – söndag 07:30-17:00.

HUNDAR & KATTER PÅ CAMP JÄRVSÖ

Vi har utvalda rum för våra fyrbenta vänner (tillkommer en kostnad på 200 kr). För allas trevnad har vi dock några förhållningsregler.
Meddela alltid vid bokning att du har med din hund, hunden får vistas i lobbyn men inte i vår restaurang. Hunden får inte heller lämnas ensam vid entrén.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.