Skip to content

Boende på Camp Järvsö Hotell

Hos oss på Camp Järvsö Hotell erbjuder vi många olika alternativ på boende. Fullt utrustade lägenheter, en fantastisk timmerstuga, hotellrum med enkel standard upp till sviter med alla bekvämligheter samt campingplatser. Eller varför inte bo närmare naturen i ett av våra glampingtält? Ni kan nu även hyra hela hus – perfekt för både konferensgrupper och träningsgrupper men även för vänner och familj.

Vi har noga valt ut färger och material för att dels behålla känslan av den hälsingegård med anor från 1600-talet som gården faktiskt är. Men, framförallt för att skapa en känsla av lugn och ro för hjärnan och blicken där våra färger och material påminner oss om naturen utanför. När ni kommer och bor hos oss på Camp Järvsö ska ni kunna landa och bli återhämtad både inne och ute! 

Camp Järvsö Basic

Oavsett tid på året så erbjuder vi träning hos oss fredag-söndag. Under vissa säsonger utökar vi detta till hela veckor. Camp Järvsö Basic ingår för alla som bor hos oss där du själv väljer hur mycket eller hur lite du önskar att vara med på.

Nu under sommaren erbjuder vi ett brett ledarlett träningsutbud alla dagar och förutom det finns massor av aktiviteter som du kan göra på egen hand. Under hösten erbjuder vi ledarledd träning alla helger, fredag-söndag. Läs mer om Camp Järvsö Basic

HOTELLRUM

Välj på hotellrum för mellan 1-4 personer med eller utan dusch och wc. Eller varför inte testa en av våra sviter för upp till 6 personer.

Lägenhet Camp Järvsö

LÄGENHETER

Våra fullt utrustade lägenheter för upp till 10 personer är perfekt för den lilla gruppen eller den stora familjen.

HYRA HELA HUS

Hos oss kan ni hyra hela hus. Välj mellan våra tre hus – Norrgården, Sörgården och Anders-Ers.

Timmervillan på Camp Järvsö hotell

TIMMERSTUGAN

Vår Timmerstuga har alla moderna bekvämligheter och har en fantastisk utsikt över Kalvsjön. Ett boende utöver det vanliga!

Glampingtält på Camp Järvsö hotell

GLAMPING

I något av våra glampingtält kan ni välja att bo om ni vill komma naturen ännu närmare.

Camping och ställplatser på Camp Järvsö Hotell

CAMPING

Vi har 20 campingplatser beläget på området bara ett stenkast från reception, servicecenter, restaurang och aktiviteter.

Hur bokar jag min vistelse på Camp Järvsö Hotell?

När du bokar en vistelse hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens väljer du ditt boendealternativ. I våra lägenheter och Timmerstugan kan välja på 3, 4 eller 7 nätter.

Pris för din vistelse får du fram under bokningsprocessen och du kan då jämföra priset på olika boendealternativ.

IN- & UTCHECKNING

Du har tillgång till ditt rum från kl 15.00 ankomstdagen och utcheckning ska ske kl 12.00 avresedagen.

Det är möjligt att påbörja din vistelse från kl. 12.00 ankomstdagen och då utnyttja våra faciliteter och delta i programmet. Vi kan dock inte garantera ditt rum före kl. 15.00. Du måste anmäla dig i receptionen innan du kan utnyttja faciliteter eller delta i programmets aktiviteter.

Även på avresedagen kan du utnyttja våra faciliteter och delta i vårt program fram till kl. 18.00 utan extra kostnad. Om du önskar behålla ditt rum så kan det göras mot en avgift om 300 kr per rum och extra timme dock endast i mån av plats.

RECEPTION

Vår reception är öppen måndag – söndag 07:30-17:00.

HUNDAR & KATTER PÅ CAMP JÄRVSÖ

Vi har utvalda rum för våra fyrbenta vänner (tillkommer en kostnad på 200 kr). För allas trevnad har vi dock några förhållningsregler.
Meddela alltid vid bokning att du har med din hund, hunden får inte vistas i lobbyn eller våra restauranger, hunden får inte heller lämnas ensam vid entrén.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.