Skip to content

Aktiv Senior i Järvsö

Datum: 8-12 oktober

Härliga höstdagar i vackra Järvsö! Njut av underbar natur med ett besök på Camp Järvsö. Härligt aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner.

Välkommen att boka våra seniordagar för en aktiv semester! 

Detta ingår i paketet:
– Logi i vald rumstyp i 4 nätter
– Helpension (frukost, lunch och middag)
– Deltagande i alla ledarledda pass enligt program.
– Tillgång till anläggnings faciliteter enligt beskrivning.

Vid bokning av lägenhet eller timmerstugan ingår inga måltider utan väljs som tillval alternativt bokas på plats. 

Pris från 4725 kr

Vad händer på våra aktiva seniordagar?

På våra aktiva seniordagar är träningen varierad med morgonpromenad eller jogg, rörlighet, yoga, dans och fysträning. Vi gör också en vacker bergsvandring i den underbara naturen! Eller varför inte utnyttja någon av de många vandringsleder som finns i området på egen hand! På kvällarna så äter vi gott tillsammans och arrangerar kvällsaktiviteter för en härlig social samvaro.

På Camp Järvsö bor du bekvämt i våra rum, sviter och lägenheter. Eller varför inte ta husbilen eller husvagnen och bo på våra ställplatser.

Har du eget boende i Järvsö är du också välkommen att delta på våra seniordagar! Från 750 kr/pers och dag – då ingår all träning, frukost och lunch. Boka på info@campjarvso.se eller 0651-564136.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.