Skip to content

Återhämtning och energiboost

Datum: 20-23 april

Välkommen till en helg för återhämtning men också att fylla på energidepåerna tillsammans med våra omtyckta ledare Mia Rodhborn och Lena Järpsten. 

Mia brinner för hållbar träning, där du blir ditt bästa jag – stark inifrån och ut. Lena är nördigt intresserad av kroppens intelligens och är övertygad om att kroppen är en kungsväg till vårt inre. 

Vi tränar, yogar, dansar, mediterar, andas och samtalar tillsammans. Allt detta gör vi i härlig miljö nära naturen. Avnjut goda måltider på Camp Järvsös mysiga restaurang med vacker utsikt över Kalvsjön. 

Mia
Lena

Detta ingår i paketet:
– Boende i vald rumstyp
– 3 frukostar
– 3 middagar
– 2 lunch
– Transport till och från Järvsö station om du kommer med tåg.
– All träning och aktiviteter enligt program

Pris från 4 995kr

OM MIA RODHBORN

Mia brinner för hållbar träning, där du blir ditt bästa jag – stark inifrån och ut.  Tränar barn, vuxna, seniorer och rehab, gruppträning i allt ifrån yoga till Crossfit.  Med utbildningar som; STAC Elittränare, Stark genom klimakteriet, Medicinsk yoga-instruktör, Samtalscoach, Kommunikation och förändringsarbete m.m. Kommer ursprungligen från Gotland men har bott och verkat i Stockholm 25 av 30 åren i branschen. 

2015 mottog hon utmärkelsen Guldhjärtat för årets gruppinstruktör.

OM LENA JÄRPSTEN

Lenas förvissning är kroppen älskar rörelse. Vi har alla samma grundrörelser i oss: vi kan rulla, kravla, krypa, gå, springa, klättra och hoppa. Däremot kan vi behöva lite hjälp med att minnas dem och träning är ett ypperligt sätt. 

Lena har arbetat med träning i över 25 år och betat av de flesta träningsformer förutom kampsport. Hon har i över 10 år ägnat långa perioder i Indien för att fördjupa sig i yoga, meditation och dans. Hon är nördigt intresserad av kroppens intelligens och är övertygad om att kroppen är en kungsväg till vårt inre. Hon undervisar i yoga, jobbar med grupputveckling och kryddar tillvaron med att dansa och spela teater.  

På Training camp leder Lena Bollywooddans, Indiens motsvarighet till Hollywood – fast mycket roligare, yoga och acro-yoga. 

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.