Skip to content

Aktuellt på Camp Järvsö

Camp Järvsö expanderar – anställer hotellchef

Camp Järvsös nya hotellchef Johan Persson har tio års erfarenhet från hotell- och konferensbranschen – och ännu längre erfarenhet av elitidrott på landslagsnivå. Han är med andra ord som klippt och skuren för den sportiga destinationen Camp Järvsö.

Upptäck Springtime Friends

Vill du också leva ett aktivt liv med hälsan i fokus? Då ska du bli medlem i Springtime Friends – en digital medlemsklubb med fina förmåner, tjänster, träningspass och gemenskap online. Just nu kan du testa första månaden för endast 1 krona!

Nu öppnar vi vår Mästarbana

Vill du utmana brorsan, mamma, kompisen eller arbetskamraten i en klassisk mångkamp? Här på Camp Järvsö har vi en nybyggd bana med utmanande och roliga grenar.

Prova-på-dagar hos oss

Under tre helger bjuder vi nu in till kostnadsfria prova-på-dagar. Testa vår nya 9-hålsbana Discgolf, utmana familj och vänner på Mästarbanan eller varför inte pröva lyckan med bågskytte? Därutöver finns vårt gym, kanoter, roddbåtar, kajaker, tipspromenad samt givetvis ett antal ledarledda pass att välja på och mycket, mycket mer.

Upptäck våra samarbetspartners

Tack vare våra samarbetspartners kan vi erbjuda högsta möjliga kompetens på våra ledare såväl som den absolut bästa kvaliteten på produkter inom träning.

Andningstips för löpare

Andningen är en naturlig reflex som för det mesta sker omedvetet. Men genom att styra andningen när du springer kan du förbättra syretillförseln till musklerna, motverka håll och känna dig mer avslappnad under intensiva träningspass.

Unikt utbildnings-samarbete för Sveriges chefer på Camp Järvsö

I fyrtio år har Springtime jobbat med Sveriges bästa ledare inom träning och hälsa. Nu satsar man på självledarskap och hållbart ledarskap för chefer, i ett unikt samarbete med Resultatbolaget och Carolina Klüft.

Vi söker hotell- och resortchef

Camp Järvsö är en nyetablerad hotell-, konferens- och aktivitetsanläggning med naturskönt läge i Järvsö. Vi är en resort med ett stort utbud av olika aktiviteter som alla syftar till kroppsligt och själsligt välmående. 

Tjänsten är tillsatt.

Fotbädd Ortolab AFS finns att köpa hos oss!

Med Ortolab AFS fotbäddar blir din träning helt enkelt bättre. Dina fötter upplever en härlig känsla och komfort, samtidigt som fotbäddarna förebygger skador.

Dagspaket Pure Pleasure-helg med Afro-Dite 10 sep

Under Pure pleasure helgen med Afro-dite 9-11 september har du möjlighet att ta del av delar eller hela lördagen med show, middag, körsång och träning. Läs mer om de olika paketen genom att klicka vidare på ”Läs mer”.

IKEA – komplett inredning för
aktivt liv

Inför vår öppning förra året fick IKEA i uppdrag att planera och implementera rum, glampingtält, lobby, matsal och uteplats. Med ett komplett sortiment av möbler och inredning för alla typer av rum och miljöer kunde anläggningen få ett gemensamt uttryck som binder ihop ytorna och skapar harmoni.

Camp Järvsö lanserar nya ledare och temahelger

Vi på Camp Järvsö vill inte bara skapa träningspass för våra kunder utan också bidra till inspiration och motivation att ta hand om din hälsa på lång sikt.

Rekordstort deltagande på vår löparhelg

Under den weekend som precis avlöpt gav Runner’s World, RW-podden & Springtime deltagarna härlig inspiration och bra löpträning på Camp Järvsö. Deltog gjorde 79 glada löpare från hela landet – var och en med sin egen startgrop och sitt eget målsnöre.

Camp Järvsö expanderar

Mitt under pandemin öppnade Camp Järvsö i Hälsingland – en konferens-, tränings- och upplevelseanläggning med bland andra Carolina Klüft som delägare. Nu satsar man ytterligare genom att anställa Helena Rimfjäll Wiktelius som försäljnings- och marknadschef.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.