Skip to content

Aktuellt på Camp Järvsö

Fira midsommar med oss

Helgen 23-26 juni bjuder vi in till midsommarfirande Camp Järvsö Style. Det blir en fullmatad helg där vi utnyttjar anläggningens alla faciliteter. Här väntar roliga tävlingar och lekar, dans runt midsommarstången och några ”riktiga” träningspass. Midsommarlunch och grillkväll erbjuds för både boende- och daggäster.

Unikt utbildnings-samarbete för Sveriges chefer på Camp Järvsö

I fyrtio år har Springtime jobbat med Sveriges bästa ledare inom träning och hälsa. Nu satsar man på självledarskap och hållbart ledarskap för chefer, i ett unikt samarbete med Resultatbolaget och Carolina Klüft.

Vi söker hotell- och resortchef

Camp Järvsö är en nyetablerad hotell-, konferens- och aktivitetsanläggning med naturskönt läge i Järvsö. Vi är en resort med ett stort utbud av olika aktiviteter som alla syftar till kroppsligt och själsligt välmående. 

Fotbädd Ortolab AFS finns att köpa hos oss!

Med Ortolab AFS fotbäddar blir din träning helt enkelt bättre. Dina fötter upplever en härlig känsla och komfort, samtidigt som fotbäddarna förebygger skador.

Upptäck våra samarbetspartners

Tack vare våra samarbetspartners kan vi erbjuda högsta möjliga kompetens på våra ledare såväl som den absolut bästa kvaliteten på produkter inom träning.

IKEA – komplett inredning för
aktivt liv

Inför vår öppning förra året fick IKEA i uppdrag att planera och implementera rum, glampingtält, lobby, matsal och uteplats. Med ett komplett sortiment av möbler och inredning för alla typer av rum och miljöer kunde anläggningen få ett gemensamt uttryck som binder ihop ytorna och skapar harmoni.

Rekordstort deltagande på vår löparhelg

Under den weekend som precis avlöpt gav Runner’s World, RW-podden & Springtime deltagarna härlig inspiration och bra löpträning på Camp Järvsö. Deltog gjorde 79 glada löpare från hela landet – var och en med sin egen startgrop och sitt eget målsnöre.

Camp Järvsö expanderar

Mitt under pandemin öppnade Camp Järvsö i Hälsingland – en konferens-, tränings- och upplevelseanläggning med bland andra Carolina Klüft som delägare. Nu satsar man ytterligare genom att anställa Helena Rimfjäll Wiktelius som försäljnings- och marknadschef.

Camp Järvsö lanserar nya ledare och temahelger

Vi på Camp Järvsö vill inte bara skapa träningspass för våra kunder utan också bidra till inspiration och motivation att ta hand om din hälsa på lång sikt.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.