Skip to content

DAGSAKTUELLA ERBJUDANDEN

Premiärerbjudande
24 juni – 4 jul

Från 550 kr/natt

Med full energi drar vi nu igång vår verksamhet och såklart med fantastiska introduktionspriser. Förutom våra många boendealternativ så ingår alltid tillgång till flera av våra faciliteter såsom fullt utrustat gym, gymnastiksal, spelrum, businesscenter samt framför allt vår Outdoor Arena med utegym, teknikbana för cykel, friidrottsbana, klättervägg, grillplatser och mycket, mycket mer.
För att erhålla de speciella priserna måste bokningskoden ”Premiär” läggas in i början av bokningsprocessen.

Sommarerbjudande

Från 600 kr/natt i hotellrum
Från 300 kr/natt för husbil eller husvagn

Bokar du din sommarvistelse hos oss under dagarna
söndag–torsdag. Förutom boende så ingår alltid allt utnyttjande av alla våra faciliteter såsom fullt utrustat gym, gymnastiksal, spelrum, businesscenter samt framför allt vår Outdoor Arena med utegym, teknikbana för cykel, friidrottsbana, klättervägg, grillplatser och mycket, mycket mer.

Camping och tillgång till mängder med aktiviteter

Från 300 kr/natt

Om du besöker oss med husbil eller husvagn har vi 20 ställplatser mitt på området. Förutom dusch, wc, disk och tvättstuga ingår tillgång till mängder av aktiviteter så som gym, klättervägg, gymnstiksal, beachvollybollplan och mängder med aktiviteter för alla åldrar.

Familjedagar med praktiskt boende

Från 800 kr/dygn

På Camp Järvsö har vi ekonomirum för upp till fyra personer. Du väljer själv om du vill ha med eller utan dusch/wc på rummet. Barn upp till sex år får utnyttja faciliteter gratis och de får även delta i ledarledda barnaktiviteter.

Pris från 800 kr per dygn.

Dagsbesök med träning, god mat och avkoppling

Delta på någon eller några av våra 10-tal ledarledda pass som vi har varje dag, njut av en god måltid i vår restaurang, upplev vår fantastiska skog och natur för att avsluta med ett dopp i sjön. Dessutom har man tillgång till alla våra faciliteter såsom fullt utrustat gym, gymnastiksal, spelrum, businesscenter samt framför allt vår Outdoor Arena med utegym, teknikbana för cykel, friidrottsbana, klättervägg, grillplatser och mycket, mycket mer. Vi kommer att erbjuda bokning av heldag, förmiddag eller eftermiddag. Priser och bokning för dagsbesök släpps inom kort.

Lägenhet för hela kompisgänget

Från 1450 kr/dygn

Samla ihop vännerna och fyll erat besök med både umgänge, avkoppling och aktiviteter – allt utifrån vad var och en önskar. Våra lägenheter har möjlighet för upp till 10 personer och är utrustade med kök, fyra sovrum, vardagsrum, dusch och wc. Alla får aktivitetskort med tillgång till bland annat gym, gymnastiksal, teknikbana för cykel, klättervägg, beachvollybollplan, grillplats mm. Och om man vill ha ledarledda pass har vi ett 10-tal varje dag att välja på.

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.