Skip to content


Människor i kraft och balans
stärker sin omvärld.

Varmt välkommen till Camp Järvsö.

Mitt i vackra Hälsingenaturen med utsikt över Kalvsjön ligger Camp Järvsö. Bara 10 min från Järvsö Tågstation och 3 h från Stockholm. På en Hälsingegård med anor från 1600-talet har några av Sveriges ledande aktörer inom resor, träning, hälsa och välmående tillsammans hittat och skapat Camp Järvsö. En plats för upplevelser och aktiviteter i samklang med bygd, människor, djur och natur.

Hos oss bor du bekvämt och äter gott i en vacker miljö. Oavsett om ni söker avkoppling på tu man hand, en lugn eller fartfylld helg med kompisgänget, familjen eller företaget, så har vi något för alla tillfällen och årstider.


Öppettider för restaurangen

Klicka på knappen nedan för att se öppettider för restaurangen under vecka 39.
Varmt välkommen till Restaurang Camp Järvsö.

Paket & erbjudandenUpptäck en del av vårt utbud

LÖPNING

Allt från morgonjogg i soluppgången, utmanande trailleder till härliga långpass på sköna grusvägar och stigar.

VANDRING

Allt från en egen upptäcksfärd i vår skog, till ledarledda längre turer genom gamla fäbodar i Hälsingemiljö. 

KALLBAD OCH
VEDELDAD BASTU

Välkommen ut i naturen! När du vill få ned pulsen och känna lugnet så erbjuder våra omgivningar en fantastisk natur, både till lands och på sjön.

MÄSTARBANA

Vill du utmana brorsan, mamma, kompisen eller arbetskamraten i en klassisk mångkamp? Här på Camp Järvsö har vi en nybyggd bana med utmanande och roliga grenar.

YOGA-SAL

Yoga är en av våra hörnstenar i vårt erbjudande. I vår fina yogasal kan du komma till ro, hitta närvaro och djupa andetag. Själv eller i grupp.

GYM

Stark som en björn! I gårdens stall har vi ett toppmodernt gym – perfekt för både styrketräning och konditionsträning.

…Och mycket mer! Besök vår Aktivitetssida för att se allt vi erbjuder


KOMMANDE TEMADAGAR

Aktiv Senior i Järvsö

8-12 okt

Härliga höstdagar i vackra Järvsö! Njut av underbar natur med ett besök på Camp Järvsö. Härligt aktiva tränings- och semesterdagar för dig som vill hålla dig stark länge och ha roligt i vacker Hälsingeanda. Bo bekvämt, ät gott och lär känna nya vänner. 

Holistic Camp / Soma Move Special med Linus som gäst

29 sep-1 okt

En helg med Linus och Cecilia, där du får extra mycket av populära rörelsekonceptet SOMA MOVE®, men också föreläsningar, morgonyoga, frisk luft, skratt och umgänge!


Starkt kul träning tillsammans
MED MICAEL DAHLÉN OCH FAMILJ

20-22 okt

Vad får du om du kombinerar två tränare, en gymnast och en galen professor? En starkt kul träningshelg för både kropp och huvud!

Läs mer om våra övriga temadagar


Cykling vid Camp Järvsö hotell

AKTIVITETER

Börja din resa redan här med att utforska vilka sorters träning och aktiviteter vi har att erbjuda just dig.

BOENDE

Vi har något som passar alla. Campingplatser, glampingtält, hotellrum eller lägenhet.

MÖTEN & KONFERENS

Att mötas i naturen ger både energi och en mer avslappnad och fokuserande känsla.


Tillsammans driver vi Camp Järvsö

Vi som driver Camp Järvsö är otroligt stolta över att välkomna dig till vår unika plats.

För oss är Camp Järvsö en riktig pärla belägen med en fantastisk utsikt över Kalvsjön, bara 7 km utanför Järvsö.

När vi köpte stället i november 2020 var byggnaderna helt orenoverade. Det känns nästan overkligt när vi tänker tillbaka på det. Vid tillträdet i januari 2021 engagerade vi två byggteam, ett från Söderhamn och ett från Järvsö, för att genomföra en omfattande renovering.

Personal anställdes, hemsidan och bokningssystemet sattes upp, rummen fick nya färger och möbler köptes in. Vi hade otroligt mycket att göra! Och så, efter bara sex månader, den 17 juni 2021, hade vi äntligen premiär. Allt detta inträffade mitt under den pågående pandemin. 

Resultatet blev inget annat än fantastiskt, och vi känner oss verkligen stolta och glada över att kunna dela denna miljö med dig. Vår vision med Camp Järvsö är att ”människor i kraft och balans stärker sin omvärld”.

Vår anläggning är helt unik. Den består av ett femtontal fastigheter, inklusive hotellbyggnader med ca 130 bäddar, restaurang och konferensutrymmen. Här finns också Glamping, lägenheter och Timmerstugan. Förutom detta, har Camp Järvsö en egen idrottshall, yogasal och ett grymt gym, bara för att nämna några av faciliteterna. Här finns också en naturarena som erbjuder många möjligheter till olika aktiviteter. En plats för gruppträning, 3D bågskytte, Mästarbanan, discgolfbana, fotboll, beachvolleyball, motorikbana för barn, höjdhopp, längdhopp, samt löpning, cykling och skidåkning. På vår tomt har vi till och med ett eget elljusspår. Här finns verkligen något för alla!

40 veckor om året erbjuds olika Temahelger med några av landets främsta träningsinstruktörer. Utbudet är stort med allt från högintensiva aktiviteter till yoga och skogsbad. Alla kan vara med, oavsett om du är nybörjare eller mer träningsvan. Här finns något för alla!

För många företag och organisationer har Camp Järvsö blivit ett återkommande resmål för att få kontrastupplevelser till vardagssysslorna. Här kan man också konferera, distansarbeta eller ha kickoffer och kreativa workshops. 

I vår fantastiska loge arrangerar vi bröllop och fester. Vi skräddarsyr upplägget så att våra gäster ska få en unik och minnesvärd upplevelse. 

Vår allra största tillgång är vår härliga blandning av gäster på Camp Järvsö. Här träffar du allt från seniorer och barnfamiljer till friidrottare, yogisar, dansare, bärplockare, vinprovare, skidåkare, löpare, skogsbadare, vandrare, kall- och vinterbadare, långfärdsskridskoåkare, gymentusiaster, cyklister m.m. Och förstås finns det även dom som bara vill vara och njuta av lugnet. Många upplever Camp Järvsö som sitt egna ”lantställe”, en plats där de kan koppla av och njuta av det vackra landskapet.

Vi som driver Camp Järvsö hoppas verkligen att du kommer att få fantastiska dagar här hos oss. 

Varma hälsningar från oss på Camp Järvsö

Följ oss på Instagram

Dagliga uppdateringar om vad som händer hos oss på Camp Järvsö Hotell & Konferens hittar du på Instagram. Från stort till smått inom aktiviteter, natur, mat och mycket mera.